Nieuwe bistro in Park aan Zee
geopend voor de bewoners
De West-Vlaamse ondernemer Manuel Wasnaire is geen onbekende in de horecawereld. Met verschillende horecazaken aan de kust maakte de man naam voor zichzelf en sinds kort is hij ook eigenaar van de nieuwe bistro in Park aan Zee. “Ik heb een passie voor koken en gastvrijheid”, ze stelt hij zichzelf enthousiast voor.
“Eten is niet alleen een manier is om te genieten, maar ook een middel om mensen samen te brengen”, gaat Wasnaire verder. “Mijn doel is om een ontmoetingsplek te creëren waar bewoners zich welkom voelen, waar ze kunnen genieten van kwalitatieve maaltijden en waar ze samen kunnen komen in een gezellige omgeving.”
“We willen een plek creëren waar onze gasten niet alleen lekker kunnen eten, maar ook kunnen socializen en genieten.”
“We willen een plek creëren waar onze gasten niet alleen lekker kunnen eten, maar ook kunnen socializen en genieten.”
Wie de nieuwe bistro in Park aan Zee bezoekt, komt binnen in een gezellige en warme sfeer. “We willen dat mensen zich bij ons echt thuis voelen”, zegt Wasnaire. “We willen een plek creëren waar onze gasten niet alleen lekker kunnen eten, maar ook kunnen socializen en genieten. Onze focus ligt op verse, gezonde gerechten met lokale ingrediënten en we proberen dat voor democratische prijzen te verkopen. We willen ook graag inspelen op de wensen van de bewoners, door regelmatig variatie in het menu aan te bieden en speciale momenten te organiseren.”
Speciale momenten, wat mogen we ons daarbij voorstellen?
“Kookworkshops, thema-avonden en seizoensgebonden feesten, zo’n zaken. Ik denk bijvoorbeeld aan een Italiaanse avond met pasta’s en pizza’s, of een mediterrane avond met visgerechten en gezonde salades. Zo brengen we niet enkel variatie in het aanbod, maar we geven de bewoners van Park aan Zee een mooie gelegenheid om samen te komen, elkaar te leren kennen en nieuwe dingen uit te proberen. We willen van de bistro een levendig en dynamisch onderdeel maken van hun dagelijkse leven.”
Als ik het goed begrijp, draait het in je bistro dus niet enkel om lekker eten?
“Klopt, ik wil ook voor verbinding zorgen. Ik hoop dat de bewoners elkaar hier kunnen ontmoeten, dat er nieuwe vriendschappen ontstaan en dat we een gemeenschapsgevoel kunnen creëren. Ik wil dat mensen hier altijd kunnen rekenen op een warm welkom en een fijne ervaring. De ambitie is om van de bistro een centraal punt te maken in het leven van de bewoners.”
Waarom Park aan Zee?
“Waarom niet? Dit is een prachtige omgeving in een kader dat zich richt op welzijn, veiligheid en genieten. Ik was meteen enthousiast over het concept en de mogelijkheden van Park aan Zee. Het idee dat ik hier een plek kon creëren waar bewoners zowel kunnen genieten van goed eten als van sociale interactie, dat sprak me meteen aan. Ik geloof dat dit de perfecte locatie is om mijn visie werkelijkheid te maken.”
Wat vind je van het gebouw en de omgeving?
“Het gebouw is prachtig! Het heeft een moderne uitstraling, maar met een warme, huiselijke sfeer. Die past perfect past bij onze bistro. De omgeving is rustig, maar tegelijkertijd is er een fijne, levendige energie. De ideale plek om te gneietn van de mooie dingen van het leven.”
Hoe reageren de bewoners van Park aan Zee op jouw komst?
“De reacties zijn tot nu toe heel positief. Ze zijn enthousiast over het idee van een bistro in het gebouw en kijken uit naar de gezellige sfeer die we willen creëren. Ze vinden het fijn om een plek hebben waar ze met elkaar kunnen samenkomen. En ze zijn benieuwd, natuurlijk. Ik krijg veel vragen over wat er op het menu zal staan.”
Kan je bij wijze van afsluiter een tip van de sluier oplichten? Wat wordt de signature dish?
“De signature dish wordt waarschijnlijk een seizoensgebonden gerecht, gebaseerd op wat lokaal beschikbaar is. Ik denk aan een heerlijke stoofpot of een frisse salade met gegrilde groenten. Gezond, smaakvol en voedzaam. Het idee is om gerechten te maken die eenvoudig, maar altijd van topkwaliteit zijn. Maar we zullen regelmatig nieuwe specialiteiten voorstellen, zodat bewoners ook nieuwe dingen kunnen proberen.”
De bistro van Park aan Zee opende de deuren op 14 februari.
Ook elke dag
een vakantiegevoel?
Maak vandaag uw plannen waar. Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een bezoekje, of meer informatie over de plannen en prijzen.
Of bel ons op
2023 © Triple Living
De beelden op deze website zijn louter illustratief en niet bindend. Privacy policy
2023 © Triple Living
De beelden op deze website zijn louter illustratief en niet bindend. Privacy policy